Otrogen på öppen gata av Belinda Olsson



"Nyhetschefen Agata Hansson är tillbaka och knappt har gravidchocken lagt sig förrän det är dags för bebischock. Ut kom en stilig liten kille, Alex. Han är fantastisk, förstås, men varför skriker han så mycket? Och varför måste det göra så ont i tuttarna? Agata kan inte hjälpa det, knappt har den lilla familjen kommit hem från BB förrän hon börjar längta tillbaka till jobbet.

När kvällstidningen kallar hoppar hon gladeligen in några dagar och flyr mammalunken. Där möter hon den unga snygga vikarien Andy. Lite flirt har väl ingen småbarnsmamma dött av? Dessutom har Agata och Teo, hennes sambo, förvandlats till två vällingkokare som hellre däckar i soffan än hänger från kristallkronan i sexuellt avancerade övningar. Och plötsligt blir allting så komplicerat. Mammaledigheten har invaderats av lögner, svek och ett hemligt möte på toaletten".

Som jag skrev tidigare idag så var boken väldigt rolig att läsa och därför gick det också fort. Ibland blev man förbannad på hur Agata agerade, både mot sin man och sitt barn men jag antar att det är de som är meningen med boken. Rolig och sorglig läsning under ledigheten!
Första boken i serien heter "Gravidchock! Reporter erkänner.

Betyg: 4/5


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback