Må döden sova av Anna Jansson


"En mystisk bilolycka som kanske inte är någon olycka, kvinnor som får hallucinationer och sår som inte vill läka...

Ett självmord och ett mord utlöser ett intensivt polispådrag och kriminalkomissarie Maria Wern pressas hårt av sin chef under den märkliga utredningen. I centrum för händelserna står Cheironkliniken, en välrenommerad institution som hjälper barnlösa par med provrörsbefruktning.
Kliniken ägs och leds av Per Göthe, en man med fläckfritt förflutet och internationell ryktbarhet. Vad kan han ha med dessa mystiska sjukdomsfall och ruskiga mord att göra? Eller är det så att läkemedelsföretaget OKTA kanske har ett finger med i spelet.
I en gastkramande upplösning avslöjas hur girighet och avund orskar katastrofer när människor leker med andras liv och slår mynt av andras olycka".


Tredje boken i serien om Maria Wern. Denna bok var mycket mer spännande än de andra två och jag kunde bara inte lägga den ifrån mig utan har sträckläst den idag. Ett minus den får är att det är väldigt mycket stavfel i boken. Det jag skrivit ovanför inom "pippifåglar" är det som står på bokens baksida, bokens handling och där får boken också ett minus eftersom de för det första egentligen har skrivit Marie fast hon heter Maria och för det andra som ni kan läsa är att Per Göthe äger kliniken men så är inte fallet, det är hans bror Samuel Göthe som äger den. Det är jätte viktigt att man innan, man ger ut en bok kollar upp sådana här saker. Det sägs att varje författare har cirka 20 personer som läser boken innan den trycks och säljs men sådana här saker kan man bara inte missa!

Betyg: 4/5 för handlingen och ett - för språket!

Nu blir det inte att läsa fler böcker i Maria Wern serien på ett tag så håll ut! ;). Det blir lite andra böcker där emellan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback