Bio, åska och plugg

Sommaren med Göran får absolut 3/5 i betyg. Man skrattade väldigt mycket men den var något seg i början bara, därav bara en 3:a. Vad är det egentligen med folk som pratar på bion? Har dem ingen respekt för andra, det är som att dem glömmer bort att dem är på bion och tror att dem är hemma. Vi satt allra längst upp i sal 6 och där finns det 4:a platser, det var jag och Jonas och två medelålders kvinnor. Dem satt och pratade i normal samtalston hela filmen, inget viskande där inte. I filmen så åker dem till västkusten för att fira midsommar och då började kvinnorna att diskutera när en av dem var på västkusten och firade midsommar, hallå? När det blev högre ljud i filmen då började dem skrika till varann, helt respektlöst och tänk på att det är sådana kvinnor som brukar klaga på "dagens ungdomar".

När vi skulle hem så började det blixtra, åska och regna! Vi hade tänkt promenera hem men vi fick ringa Jonas mamma och be henne hämta oss. Lite skönt var det för jag var jätte trött och linserna började krångla, dem gör alltid det när ögonen blir torra.

Idag blir det att tvätta, städa och plugga. Det är bara 2,5 vecka kvar till tentan, dags att sätta igång på allvar kanske. På fredag kommer en klasskompis hem så förhoppningsvis har hon lite tid att träffas så vi kan plugga tillsammans för grammatik måste verkligen vara det tråkigaste som finns att plugga själv på!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback