inte ett enda svar på kontaktannons

jaha men det var ju trevligt, att inte en enda av mina 50 miljoner besökare svarar på min kontaktannons. Nu blir jag riktigt sårad ända in i mitt hjärta!! Kanske ska kontakta blondinbella då, hon verkar vara lika utstött som jag.

Vill du va med mig idag?


Kommentarer

Postat av: Sawdust

Inte för att vara sån, men jag kan upplysa om att jag svarat på typ 300 annonser som tjejer har lagt ut på diverse dejtingsidor. Jag har läst The Game, Hemligheten, Karismakoden och några hundra andra böcker i ämnet och börjar få koll på det här. Har verkligen tänkt till när jag skrivit svar på annonser och dessa svar har dessutom korrekturlästs av kvinnliga vänner. Tro mig: jag har verkligen gått in för att hitta någon. Jag ser hyfsad ut, har ett normalt jobb, är mentalt frisk, äter med bestick, tuggar maten och försöker behandla min omgivning med respekt. Bör nämnas att jag har en stor umgängeskrets och rent socialt är sjukt populär bland vänner och bekanta. Har ändå noll game hos er damer. Samtidigt som jag har (manliga) bekanta som behandlar ALLA som skit och har nya ragg varje helg.



Inte ditt fel kanske MEN: dom sistnämnda grabbarna BEHÖVER inte kontakannonser. För oss andra är det ingen idé att svara på kontaktannonser, för ni tjejer svarar inte tillbaka i alla fall.



Ja, ja, jag vet att jag låter bitter nu. Men det är så här verkligheten ser ut. Det finns hundratals grabbar där ute som vill ha dig om du bara tittar efter. Frågan är: duger någon av dem åt dig?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback