lyxfrukost!

Kan ni tänka er en frukostflinga för 1,2 miljoner...skulle passa bra nu till frukost,

http://wwwc.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,70832620_852__,00.html


inte ett enda svar på kontaktannons

jaha men det var ju trevligt, att inte en enda av mina 50 miljoner besökare svarar på min kontaktannons. Nu blir jag riktigt sårad ända in i mitt hjärta!! Kanske ska kontakta blondinbella då, hon verkar vara lika utstött som jag.

Vill du va med mig idag?


Kontaktannons: Vem vill bli vän med mig?

Fick just veta att Jonas inte kommer hem idag och det känns ju lyckat. Lämnad ensam i ytterligare två dagar, LYCKAT!!
Försöker få tag i massor av kompisar för att höra om någon vill plugga med mig på skolan imorrn, någon?? För det vore ju super trevligt om någon kan förflytta sig från datorn hemma till en dator på skolan! Tänk att behöva spendera rasten till att ringa och få tag i någon som faktiskt frivilligt vill umgås med mig istället för att att vara antisocial, sitta i hörnet av soffan och smutta på en kaffekopp! Inte koppen alltså, kaffet!


Bianca för ett år sedan

Hittade en bild på datorn, på Bianca precis när jag tagit över vården av henne. Va smal hon var!!!

image23


Ännu en dag i fördärvet

Är så trött så jag vet inte hur jag ska orka, fast det gör man väll alltid i slutändan?? 3,5 timme kvar till jag slutar men tiden går så sakta. Har rast just nu och sen 2 timmars arbete, sen rast och sen 1 timmes arbete. Det är segt 2 timmar i rad, sista timmen går alltid fortare.
Ska nog färga håret den här veckan, till Linas fest möjligtvis. Jag känner mig lost, alla är sura på mig och jag har ingen aning varför, varför kan ingen berätta det för mig?????


återgång till den otrygga världen

För inte ens i sin vildaste fantasi kunde hon föreställa sig hur det skulle sluta....
Ännu en helg avklarad och känslan av konstant oro infinner sig när jag inser att jag är ledig hela veckan och måste vara helt själv. Ingen Jonas, ingen skola, inga kompisar. Bara en massa uppgifter som just nu verkar växa på träd. Det är bra skörd dessutom!!!

Att göra imorgon:
1. Sova så länge jag kan
2. Tvätta
3. Börja med seminarieuppgiften
4. Se film

En bra plan, men om den förverkkligas det återstår bara att se.


Datakrångel på jobbet

Idag känns allt bättre, har sovit något länge än vad jag gjort på flera veckor. Är dock less på att jobbet aldrig kan fixa permanenta datorer till studentpoolen. Hur svårt kan det vara? Dem behöver inte ens skaffa många eftersom det bara är 2/pass som kan jobba. Kanske en sådär 6 datorer skulle räcka, det måste dem väll ha råd med? Nu har jag ägnat morgonen åt att först installera om en dator, det tog 35 minuter, sedan var jag tvungen att starta om den, det tog 10 min. När jag arbetat i ca 30 min började ett viktigt program krångla och ja då var det bara att starta om datorn igen. Det sista kan man ju inte hindra direkt men slösotiden att starta om datorerna skulle minskas något enormt om vi fick 6 datorer som vi använde konstant.
Hur mycket slösar dem inte på att vi ska sitta och installera och starta om datorerna minst en timme om dagen?? Tur det är betald tid, men helt värdelöst.


att vara rädd för att dö

Det känns som om pulsen slår i 200 och en konstant rädsla för att det ska sluta slå förföljer mig. Tänk om hjärtat skulle sluta slå? Vad gör jag då? Ingenting såklart, om hjärtat skulle sluta slå skulle jag dö. Vad händer när man dör? Vad händer egentligen? Jag vill inte föreställa mig att det inte händer någonting, att vi människor bara dör och bara ligger. Jag kan inte tänka mig att inte kunna tänka, att inte känna någonting, att inte finnas till. Tanken att jag aldrig kommer få veta, för ingen kan någonsin veta hur det är att vara död, gör att jag får panik.

Människor som dött i några minuter berättar olika historier, men om dem nu var döda, hur kunde dem tänka? För man kan inte tänka, hjärnan är död. Vilket betyder att deras hjärna ännu inte dött varav dem i praktiken inte var döda, deras hjärta slog bara inte i några minuter. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att människor inte ska tro att jag är galen, men det är min rädsla och kanske är jag galen men jag står inte ut med tanken att inte veta. Tänk att gå igenom ett liv, 80 år eller så och bara undra och tänk om svaret sedan blir att det faktiskt inte händer någonting. Självklart kan vi inte, om så är fallet, veta det fast vi är döda eftersom ingenting händer men vad underbart att som död upptäcka att det faktiskt fanns någonting då som vi faktiskt kan uppleva.

Största rädslan: Att hjärtat ska sluta slå när jag är vaken (sekunderna man faktiskt fortfarande lever och inser det)
Att aldrig mer vakna upp och aldrig mer känna någonting, att aldrig mer kunna tänka eller prata eller bara vara.
Jag slog upp ordet död i svenska akademiens ordlista:
"förhållande(t) att man l. att ngn l. ngt upphör att lefva, upphörande(t) af lifsfunktio­nerna, lifvets upphörande l. slut; i fråga om människa, djur, växt, kroppsväfnad, cell l. dyl. som tänkes ha själfständigt lif;"

Upphörandet av livsfunktionerna? Är tänkandet ett av dem? förmodligen...


boken jag alltid velat skriva

Jag har bestämt mig för att skriva en bok nu. Jag vet redan vem jag vill skriva om men jag vet inte hur jag ska lägga fram ett förslag. Det behövs tid till samtal om svåra saker men jag tror det skulle bli ett bra resultat. Jag har valt denna person för att jag tycker att hon är intressant och hon har mycket att återberätta till världen, mycket har hänt som jag kan spegla i hennes ögon och genom att återberätta hennes historia tror jag att hon och jag kan komma varandra närmare. Jag önskar att skrivande kunde få vara på heltid, vilket inte är fallet, varav det kommer ta sin tid men tid är inte viktigt för mig just nu. Man kan tycka att det borde vara tvärtom men istället för att tänka på tiden ska man göra det man vill, tiden ska inte slösas bort på att vara rädd för att göra saker.

En dag ska även mina drömmar besannas.


om livet är förutbestämt.

Livet fortsätter nu oavsett om vi vill det eller inte. I fredags skulle du blivit 21 år och det känns så offattbart att någons liv kan ta slut så ung. Allting verkar bara ha varit rena oturen och det känns ännu mer sorligt just nu. I natt drömde jag att du kom fram till mig och berättade att allt just var ett missförstånd om nu det kanske betydde någonting. För övrigt fortsätter nu livet med alla skolarbeten och väntan på begravningen. Jag saknar dig.


en plats i mitt hjärta

Vila i frid Simon

Jag kommer alltid minnas dig för den du var då när jag lärde känna dig. Du var alltid så glad och skämtsam och du lättade mitt hjärta när det var jobbigt. Jag kommer minnas dina kramar och dina kyssar och att det var så lättsamt att vara tillsammans med dig. Jag kommer minnas din tuppkam, din nitjacka och dina kängor som du knöt om och om igen för att dem skulle vara perfekt knutna. Jag kommer glömma allt det sorgliga, till varför vi tappade kontakten och jag kommer minnas dig för den du var! En gång i tiden betydde du otroligt mycket för mig och det är den tiden jag kommer att minnas! Jag kommer att tänka på dig, din familj och dina vänner.


meningslöst

men herregud, har hela min skrivarlust bara försvunnit sådär? Jag går in på bloggen varje dag men vet aldrig vad jag ska skriva. Det blir meningslösa inlägg efter varandra och detta är en av dem.
Just nu sitter jag på jobbet och bara längtar till klockan ett när jag slutar, då ska jag hem och lägga mig och läsa, det ska bli super skönt. Har läst klart Berny Pålsson - Känn pulsen slå och jag rekomenderar den varmt! Läs den.

Idag kommer också Jonas och det ska bli jätte kul, slippa få vara ensam för några dagar.


tomt

Averka film och böcker är det roligaste som finns! Ibland blir man ledsen men det finns ändå inget annat att göra och jag vill inte umgås med någon just nu annat än under skoltid.
Idag kommer Carro och Lina hit. Tack!

Jag vet inte vad jag ska skriva längre så tills orden kommer igen....


tv-seriernas slut

Nu ska vi sätta oss och se sista avsnittet av ghost wisperer på en månad. Allt beror på strejken i Usa, det tar länge för avsnitten att släppas. 4 april kommer serien tillbaka. Kommer kännas tomt ett tag igen nu, men det är ju samma med prison break, har fortfarande inte fattat om det var sista avsnittet för alltid, verkade som det! Det står heller ingenting om prison breaks hemsida om att det kommer fler avsnitt :(
Efter ghost whisperer blir det american history x, det var länge sen!


Lördagkväll

1. the sims
2. Ghost wisperer
3. pannkakor
4. Jonas
5. djuren

PERFEKT