Kommer det försvinna?

Sitter på jobbet nu men hela tiden är det nära till gråten när jag pratar med en arg kund. Jag vet att jag inte borde vara på jobbet just nu eftersom vi alltid ska vara så glada i våran kontakt med kunderna, men jag vill inte sitta hemma och jag vill heller inte vara här. Det känns också dumt att gå hem när man ändå kommit hit. Jag vill att sorgen ska försvinna!


Kommentarer

Postat av: Stina

Hej! Vill skicka dig en kram i sorgen efter ditt marsvin. Vi har världens gulligaste katt, en väninna sa till mig en gång: oh vad vacker o snäll katt, den kunde vara en reklamkatt på tv och det stämmer den är väldigt fin och vacker. Om vår Felix dog skulle det bli katastrof här i familjen, mina tonåringar är galen i honom och för mig och min käraste är hon ett mysigt och trevligt sällskap, som man alltid har i tankarna. jag förstår att det inte känns lätt just nu, men sorgen måste få ha sin tid när man tyckt om någon, det är helt normalt att känna så.



För övrigt så hade vi en trevlig midsommar i stugan, med god mat o bra väder o trevligt sällskap. Ha en bra dag på jobbet, kram/ Stina.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback