Back again

Nu är jag tillbaka efter ett uppehåll. Håller på att jobba ihjäl mig så jag har inte tid med någonting annat, absolut inte bloggen! ;). Nu är det bara tre veckor kvar av sommarjobbet och jag avslutar idag en hel veckas kvällsjobb, känns riktigt tungt.

I helgen är det Luleåkalaset men jag har inte bestämt mig för om jag ska gå ens. Madde ville dra med mig på roligheter men det känns värdelöst med tanke på vilka artister som kommer, förvånade att E-type kommer? Skulle i alla fall vara roligt att gå och se på när Christina sjunger i södra hamn med sin kör just före E-type.


Nu: 3 dagars ledighet i helgen!


Biobiljetter

Nu har jag fått hem min andra biobiljett, vill ni också få hem gratis biobiljetter eller presentkort genom att samla poäng, gå in på på denna länk; GratisBio. Använder ni er av denna länk får ni 50 poäng gratis av mig och 25 poäng extra för att ni registrerar er där.

Det blir inget jobb i helgen, ska ta det lugnt istället och sova!


Tråkig helg

Jonas kan inte komma hem i helgen, alla bussar hit är inställda och det går inga tåg :( så jag funderar på vad jag ska hitta på nu när jag är ledig. SUCK. Jag som hade planerat att vi skulle gå och se sex and the city filmen men nu blir det väll att sitta inne hela helgen för ingen annan är ju heller hemma. Till och med mamma ska åka bort!!!! Verkligen ett stort suck!

Jag funderar på om jag kanske ska jobba extra i helgen då, jag har ju ingenting annat för mig....


oroligt

Nu är det busstrejk även här uppe, närmare bestämt i västerbotten men det kan komma att drabba oss också om dem väljer att ställa in länstrafiken också. Jag har inte förstått om dem ska det eller inte men blir det så så kan inte Jonas komma hit.
Jag mår fortfarande konstigt. Jag fick ett mail från min syster häromdagen, kändes konstigt och jag vet inte vad jag ska svara på det eller om jag ska svara. Klart man kan svara liksom men jag vet från tidigare erfarenhet att dem vill börja planera in att vi ska träffas och så och det orkar jag inte med eller jag vill inte ens det. Jag vill ha det som jag har det just nu med inga förändringar. Vad tycker ni?

Idag jobbar jag kväll och måste cykla hem ikväll eftersom bussen inte går fören 22.15 och jag orkar inte vänta till dess eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon igen.


Upp och ner

Förstår ingenting längre över mina känslor. allt känns plötsligt upp och ner och jag orkar inte riktigt tänka. Förvirrande eller hur?


Grattis Jonas

Det har varit fullt upp på jobbet idag, röda köer hela dagen så jag har inte hunnit skriva någonting. Idag fyller min älskling år! Grattis på 21-års dagen! :D Vi firade igår eftersom jag skulle jobba hela dagen igår och nu idag firar han med sina föräldrar, jag missar med andra ord tårtan :(

Imorgon är jag ledig och det ska firas med en hel dags spelande av sims! Måste ta igen allting efter helgen ;).


Inga ringer på jobbet

Usch, sov nästan ingenting i natt och så var det bara upp med tuppen imorse och åka tillbaka till jobbet. Idag slutar jag i alla fall kl. 17.15 och får sova innan jag börjar imorgon igen.
Vi hade skit tråkigt igår kväll på jobbet så jag satt och konfererade med en annan tjej här på jobbet, det var super kul men fick värsta anklagelsen :P Jag vet inte om ni förstår men för mig var det jätte kul;

A: Är callguide nere eller?
J: Nääe, den verkar fungera, har du problem eller?
A: Nej, tänkte bara eftersom ni inte verkar göra någonting
J: aa, nej vi har sbt
A: Jaha, det lät som en rolig kompetens man ska skaffa


Jag ger upp!

Nu ger jag faktiskt upp! Jag fick en ny plats här på jobbet som jag ska ha idag och nu i helgen när jag ska jobba. Tror ni det fungerade? Nej..telefonfel. Nu har jag dock fått det att fungera men det känns inte roligt om jag ska ha det här problemet varje gång jag ska byta dator eftersom jag får ringa från min privata mobil. Jag lägger ner lika mycket pengar som jag jobbar för.

Jobbar till 10 ikväll och börjar 8.45 imorgon bitti, halvt roligt. Det känns inte så jätte kul att jobba helg då jag inte får träffa Jonas någonting. Jonas kommer ändå hem i helgen eftersom han fyller år på söndag.

Idag var jag hos sjukgymnasten och fick massage, tycker det är jätte äckligt när hon knäcker min rygg, det är verkligen obehagligt!


problemen fortsätter

Teknikern som skulle komma och fixa min tfn kom aldrig så jag ringde tillbaka till supporten och då var det inte ens en fela gjord. Jag blir jätte trött, sitter nu på datorn brevid och jobbar lite smått men känner mig trött efter denna jobbiga dag, Jag har ingen lust alls att sitta kvar här men inser att jag måste göra det. Imorgon har jag i alla fall ingen aning om var jag ska sätta mig och ingen verkar kunna hjälpa mig på det här jobbet.


Bara problem

Nu har vi bärt över alla grejer till den här sidan och allt är kopplat och klar, vad händer då för mig?? Jo min telefon fungerar inte, jaaaaaaaa! Ännu en dag på jobbet utan att jag inte gör nåt. Blir bara trött av allt det här strulet.


Slitsam dag

Vid ett tiden igår började mitt headset att pipa på jobbet, det visar sig då att teamet brevid ska flytta till andra sidan och dem har råkat koppla bort min tfn också. Det går inte att koppla tillbaka så deras ledare föreslår att jag ska flytta datorn + allt till en annan plats brevid. Det ingen tänkte på var att tjejen som suttit där förut, hennes anknytningsnummer har stängts av eftersom hon ska få ett nytt på sin nya plats så såklart fungerar inte tfn där. Tur i oturen kommer dem och säger att vårat team ändå ska flytta imorgon (läs idag) så jag lånar en plats för resten av dagen. Otur eftersom jag flyttat alla grejer och nu måste släpa dem en gång till och otur också eftersom ingen hade någon aning om vi skulle flytta, alla trodde detta skulle hända i slutet av juli. Tur för att annars hade jag inte haft någonstans att sitta idag.


Tortyr på jobbet ;)

Nu först börjar det kännas att alla är bortresta, känns inte alls roligt. Jag har tråkigt, sommaren är alltid så värdelöst. Tur att jag har ett jobb så jag slipper sitta och glo hela dagarna. På söndag fyller Jonas år och då är det ju mindre kul att det är min helg att jobba. Hela helgen försvinner också i och med att jag jobbar kväll på fredag och dag på lördag, tortyr!


slappdag

Idag har jag varit ledig från jobbet och har ägnat hela dagen åt att spela the sims, vettigt. Mamma var här en sväng också och hade med sig rabarber paj, mums!
Resten av kvällen ska ägnas åt att se tv och mysa med Bianca.