Ännu en vardag

Hoppas jag slipper byta plats något mer här på jobbet, börjar bli lite jobbigt att installera om datorn nu. Platsen jag sitter på nu är perfekt och jag trivs här.

Igår var mamma och fikade hos mig och idag åker hon nedåt. Efter det såg jag såklart på House men jag börjar störa mig på hur serien utvecklas. Men den är fortfarande bra så jag kan inte slita mig. Berätta nåt kul för mig.


Vad tycker du om sommarjobbare?

Vaknade nyss med världens huvudvärk, ska ta en ipren och snart åka till jobbet. Hade velat byta pass med christina idag men dem svarade inte på schema så jag är tvungen att jobba kväll.

Det var intriger på jobbet igår. Visst det kan vara jobbigt när man kommer tillbaka från semestern och upptäcker att en sommarjobbare suttit på ens plats? men förhoppningsvis så städar sommarjobbarna efter sig när de lämnar platsen? Tänk er då att man kommer från semestern en vecka för tidigt, bara för att hälsa på och inte accepterar att det ser ut som det gör. En kille kommer in, går fram till sin plats och blir rasande och börjar skrika, som tur var så hade killen som sitter där gått gem, tur att han inte var på lunch för killen drar i ren protest ut alla sladdar och allt till datorn. Vilken upplevelse. Synd att jag missade uppföljningen nu på morgonen.


Tok

Godkväll

Hoppas allt är bra med alla? Jag jobbar stängning och det stör mig ngt enormt. Jag längtar till jag kommer hem och kan fortsätta se på House, jag har blivit beroende av den serien nu. Det blev lite tråkigt på jobbet när jag fick veta att det är Johans sista dag och sen gick Christina hem för hon var sjuk, hon var nog snarare lite kelsjuk efter sin äldre karl som hon hittat, tokigt. Jag stöttar dock henne i hennes beslut, så länge hon mår bra.

Nu är rasten slut...


Förkyld

Nu för tiden är det House som gäller som serie, verkar vara en riktigt bra serie. Jag är lite seg eftersom den gått väldigt länge men nu när dem stängt av min TV så måste jag ju se på någonting. Jag är jätte förkyld men kämpar på här på jobbet, har bytt till mig ett kvällspass imorgon så jag kan sova lite och kurera mig. Sen lättar det alltid på eftermiddagen av ngn anledning.

Beställde kattsand från nätet eftersom det var billigare och varför har den hamnat på ica på Porsön?? Varför kan dem inte skicka den till Björx? Får bli en promenad dit i helgen för att hämta den iaf.


Vilsen

Har ont i magen, ont i huvudet och är förkyld! Det är svin kallt på jobbet så man fryser ihjäl. Vill hem med andra ord.
Just nu har jag en liten rast så att jag kan klaga lite här på bloggen. Avskyr att behöva sitta här men det är pengar, funderade ett tag på att säga till chefen att jag inte ville jobba nå mer från och med nästa vecka men samtidigt ska jag vara glad att jag har ett jobb och det är ju faktiskt bara tre veckor kvar!


söndags mys

En slö helg åter igen men så har det inte varit super bra väder heller. Solen har lyst när jag har vaknat men sen när jag har velat gå ut mitt på dagen så har molen skymtat till på himlen och då blir man inte på så bra humör.
Nu skulle jag kunna sluta jobba känns det som, jag är helt slut! Jag vet inte om jag orkar tre veckor till, men man måste kämpa om man vill ha pengar :).

Imorgon ska jag ringa mig chef och fråga honom vad jag ska göra, men förmodligen ska jag säga upp mig och söka igen nästa år.


Lulekalaset

Idag blir det kalas med Madde. Är ledig så att jag slipper vara trött ikväll också. Nu väntar jag bara på att Jonas ska komma hem och mamma ska komma hit. Vi ska boka biljetter bland annat för off and away blir det för mig den 22 augusti.

Ciao.